Εορτή Αγ. Πνεύματος 5/6/2017

Μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε την ημέρα του Αγίου Πνεύματος στις 05 Ιουνίου 2017 , Ημέρα γιορτής για τους Ηλεκτρολόγους ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. Αχαΐας << Ο ΒΑΤΤ >> .

Ο Εορτασμός της ημέρας ξεκίνησε με δοξολογία & αρτοκλασία στο ΙΝ. Παντανάσσης Πατρών & στην συνέχεια παρατέθηκε γεύμα για τους συναδέλφους ενεργούς και συνταξιούχους καθώς και τις οικογένειες αυτών, στο << ΘΕΑΤΡΑΚΙ >> στην Mαρίνα Πατρών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος με ένα θερμό καλωσόρισμα , δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής για την πολυάριθμη παρουσία των μελών στην γιορτή και ευχήθηκε το Άγιο Πνεύμα να ευλογεί και να συντροφεύει στις δυσκολίες των ημερών όλους τους συναδέλφους. Τέλος έδωσε υπόσχεση πως του χρόνου την ίδια ημέρα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να γιορτάσουν και πάλι όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 12/06/2017 ημέρα Δευτέρα , ο Σύνδεσμος μας θα πραγματοποιήσει και την καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία του. Σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε την μεγάλη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας & την αξία του αίματος για την ανθρώπινη ζωή , η επάρκεια αίματος είναι ένας διαρκής αγώνας με σύμμαχο τον εθελοντή αιμοδότη.

Εκ του Συνδέσμου