Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Συνδέσμου Εργολ. Εγκ/των Ηλεκτρολόγων Νομού Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ» στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΚΟΡΑΛΙ» .

Η πλειοψηφία των Ηλεκτρολόγων έδωσε το παρών συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους .

Παρευρισκόμενοι στην καθιερωμένη εκδήλωση μας ήταν και αρκετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Φορείς της Περιοχής , όπως :

ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής ενότητας Αχαΐας , ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Πρασίνου και ποιότητας ζωής, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Πατρών, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της ΟΕΒΕΣΝΑ , ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ , Ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΣΕΗ καθώς και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών .

Τα παιδιά και φέτος είχαν την τιμητική τους . Τα μεγαλύτερα παιδιά τα οποία εισήχθησαν την φετινή χρονιά στα Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας , βραβεύτηκαν από το Δ.Σ. για αυτή τους την επιτυχία , αλλά και τα μικρότερα παιδιά αφού απόλαυσαν την παράσταση του κλόουν , στην συνέχεια έλαβαν πλούσια δώρα από το γνωστό κατάστημα της πόλης ‘’ KIDERELLA ’’ για τα οποία είχε φροντίσει ο Σύνδεσμος .

Ο πρόεδρος του Σωματείου Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος άνοιξε την γιορτή δίνοντας τις ευχές του για μια χρονιά γεμάτη ειρήνη ,υγεία & ευτυχία.

Ο τυχερός της βραδιάς ο οποίος κέρδισε μία αναμνηστική εικόνα ήταν

Ο συνάδελφος ηλεκτρολόγος Νεόφυτος Γ. Κων/νος

Εκ του Συνδέσμου