Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛ. ΕΓΚΑΤ/ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ «Ο ΒΑΤΤ»

Καραϊσκάκη 157 – Πάτρα 262.25

Τηλ. & Fax 2610 220-326

e-mail : info@wattpatras.gr

Α.Π : 14
Πάτρα : 22/01/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Συνδέσμου Εργολ. Εγκ/των Ηλεκτρολόγων Ν. Αχαΐας

« Ο ΒΑΤΤ », στην αίθουσα εκδηλώσεων « ΚΟΡΑΛΛΙ » .

Η πλειοψηφία των Ηλεκτρολόγων έδωσε το παρών συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους .

Παρευρεθήκαν Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Φορείς της Περιοχής, καθώς και οι συνταξιούχοι ηλεκτρολόγοι οι οποίοι ανταποκρίνονται πάντα στις γιορτές του συνδέσμου.

Τα παιδιά για ακόμη μια χρονιά είχαν την τιμητική τους. Αφού απόλαυσαν την παράσταση του κλόουν, στην συνέχεια έλαβαν πλούσια δώρα από γνωστό κατάστημα της πόλης για τα οποία είχε φροντίσει ο Σύνδεσμος.

Την τιμητική τους όμως είχαν και τα μεγαλύτερα παιδιά των συναδέλφων τα οποία εισήχθησαν την φετινή χρονιά στα Α.Ε.Ι. – Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας μας, και βραβεύτηκαν από το Δ.Σ. για αυτή τους την επιτυχία.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τις ευχές τους, για μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Οι τυχεροί της βραδιάς οι οποίοι κέρδισαν από μία (1) τηλεόραση μετά από κλήρωση ήταν:

Ο Συνάδελφος Ηλεκτρολόγος και Ταμίας του Δ.Σ. : Δημητρακόπουλος Ι. Γεώργιος

και η Υπάλληλος του συνδέσμου μας : Αθανασίου Αθηνά

καθώς και ο Συνάδελφος Ηλεκτρολόγος Θεοδωρόπουλος Γ. Δημήτριος, ο οποίος κέρδισε ένα ηλεκτρολογικό υλικό «ΚΙΤ – Έξυπνο Σπίτι» – Δωρεά της εταιρείας Legrand.

Εκ του Συνδέσμου