Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή του κ. Δημήτριου Νικολακόπουλου στο αξίωμα του Προέδρου της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Ν. ΑΧΑΪΑΣ « Ο ΒΑΤΤ »

Καραϊσκάκη 157 – Πάτρα 262.25

Τηλ. & Fax 2610 275-293 – 2610 220-326

e-mail: info@wattpatras.gr

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Ν. ΑΧΑΪΑΣ «Ο ΒΑΤΤ» και εγώ προσωπικά, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας ενημερώνουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. που διεξήχθησαν στις 18 Δεκεμβρίου 2021, καθώς και την σύσταση του Νέου Διοικητικού συμβουλίου σε σώμα στις 27 Δεκεμβρίου 2021 , εξελέγη στο αξίωμα του Προέδρου το μέλος μας και αντιπρόεδρός του Διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας ,

Κ. Νικολακόπουλος Β. Δημήτριος.

Υπό την ηγεσία του Κ. Νικολακόπουλου , θεωρώ βέβαιο ότι η ΟΕΒΕΣΝΑ θα συμβάλει αποφασιστικά για τη διατήρηση και εξέλιξη του δρόμου που χάραξε με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας πολλούς και δύσκολούς αγώνες ο άξιος προκάτοχος του Κ. Σκέντζος Παναγιώτης. Αποδεικνύοντας και αυτός με την σειρά του ότι η δράση στα κοινά όταν συνοδεύεται από Κοινωνική Ευθύνη, γνώση και ενθουσιασμό το όφελος είναι τεράστιο τόσο ως προς την οικονομία του τόπου μας , των εργαζομένων αλλά και του συνόλου της κοινωνίας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κ. Νικολακόπουλος αναλαμβάνει το τιμόνι της Ομοσπονδίας μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στην οικονομία και την αγορά από την πανδημία του νέου Κορωναίου.

Εμείς ως Σ.Ε.Η. Ν. Αχαΐας , θα είμαστε πάντα περήφανοι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του, δίπλα του, για τη διαμόρφωση ενός νέου περιβάλλοντος ανανέωσης και προόδου , αλλά και διατήρησης της κοινωνικής συνοχής της πόλης μας .

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση της ΟΕΒΕΣΝΑ με τη βεβαιότητα ότι μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος του

ΣΕΗ Ν. Αχαΐας «Ο ΒΑΤΤ»

Φωτόπουλος Γ. Νικόλαος